Lees hier de blog van Heko-Becewe in Amsterdam

 • De zonweringsspecialist
  19/04/2022
  De zonweringsspecialist

  In ieder huis vinden we wel raambekleding. Of het nu gordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld rolgordijnen betreft; er zullen maar weinig ramen zijn waar niets voorhangt. En dat is ook logisch, want raambekleding zorgt voor een ‘aangeklede’ warme sfeer in huis. Daarnaast zorgt het ook voor minder tot geen inkijk en dus voor privacy. Tevens, als dit gewenst is, voor verduistering, wat prettig is op onder meer een slaapkamer. Zo geniet je van een ongestoorde nachtrust.

  Een ander vorm van raambekleding is Duette Shades, een perfecte zonwering, met isolerende en warmtewerende functie.. De structuur van Duette Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Raambekleding is dus met recht multifunctioneel te noemen.


  Naast deze functies van raambekleding is raambekleding ook nog eens energiebesparend, omdat het kou buitenhoudt en zorgt het ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt, waardoor het niet te warm wordt in de betreffende kamer. Raambekleding is dus met recht multifunctioneel te noemen.

  Lees meer
 • Duette shades Duette shades
  02/11/2021
  Duette shades

  Wil je een mooie raambekleding die het daglicht subtiel filtert en die ook nog eens energiebesparend is? Denk dan eens aan de aanschaf van multifunctionele Duette Shades. Duo Shades, ook bekend als duo plissé of honinggraatgordijn, bestaan uit twee lagen stof die, als je ervan de zijkant tegenaan kijkt, samen een honinggraatstructuur vormen. Deze structuur zorgt voor een isolerende werking in zowel de zomer, als het de hitte buitenhoudt en in de winter, als het de warmte vasthoudt. Daarnaast zorgt de specifieke D- vorm ervoor dat de shades altijd aan de raamkant recht hangen en dat de plooien evenredig worden verdeeld.

  Lees meer
 • Najaars gordijnen Dit zijn de (raamdecoratie) trends van dit najaar
  07/09/2021 - Chantal Gerrits
  Dit zijn de (raamdecoratie) trends van dit najaar

  Over een paar weken is het herfst en dat betekent dat we straks weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. De oktober woonmaand is in aantocht, met de start van het najaar is dit voor veel mensen het perfecte moment om hun interieur op te frissen. In deze blog willen wij jou inspireren met allerlei trends op het gebied van raamdecoratie en accessoires in huis. Interieurstylist Souraya Hassan van BintiHome deelt tips over de beste raamdecoratie voor de kinderkamer en we vertellen waarom gordijnen de musthave voor dit seizoen zijn.

  Lees meer
 • Horren en zonwering
  25/06/2021
  Horren en zonwering

  Praten over het weer is iets dat wij Nederlanders graag doen. Als het regent, koud is of als de zon iets te fel schijnt en het behoorlijk warm wordt, er valt altijd wel iets over te vertellen. En door het met de jaren steeds extremer wordende weer in ons soms erg warme kikkerlandje, breidt de gespreksstof alleen nog maar verder uit. Want dat onze zomers steeds warmer worden, dat is inmiddels echt een feit. Dat merken we ook dit jaar weer (2021) nu de temperaturen in juni al boven de 30º C. gestegen zijn.

  Lees meer
 • Vacature Vacature Monteur Zonwering
  19/05/2021
  Vacature Monteur Zonwering

  Heko-Becewe is op zoek naar een nieuwe monteur!

  Interesse? Klik dan op "lees meer" voor meer informatie of neem direct contact op via 020 763 04 00 of info@heko-becewe.nl

  Lees meer
 • Raamdecoratie voor elke smaak
  17/02/2021
  Raamdecoratie voor elke smaak

  Wat voor soort ramen u ook heeft en wat voor stijl u ook maar naar op zoek bent, er is altijd een perfecte oplossing voor te verzinnen met Heko-Becewe-Gordijnen uit Amsterdam. In deze blog geven we u een compleet overzicht van de verschillende producten die bij ons beschikbaar zijn, van traditionele gordijnen tot eigenzinnige smart-home-oplossingen.

  Lees meer
 • De ideale raamdecoratie voor een draaikiepraam De ideale raamdecoratie voor een draaikiepraam
  18/11/2020 - Chantal Gerrits
  De ideale raamdecoratie voor een draaikiepraam

  Grote kans dat jij thuis ook draaikiepramen hebt; een raam dat om twee assen kan draaien. Dat houdt in dat je het raam zowel verticaal, zoals een normaal raam, als horizontaal, zoals een val raam, kunt openen. Het voordeel van dit type raam is dat deze ook aan de buitenkant eenvoudig te reinigen zijn, maar het kan lastig zijn om hiervoor de juiste draaikiepraam raambekleding te vinden. Daarom geven we je in graag tips over stijlvolle raamdecoratie die speciaal voor een draaikiepraam ontworpen is.

  Lees meer
 • Geniet thuis volop van de zomer met horren
  08/09/2020
  Geniet thuis volop van de zomer met horren

  Het is weer zomer en dat betekent lekker de deuren en ramen open in huis. Jammer genoeg betekent het ook muggen, vliegen en wespen die uw rust komen verstoren. Het plaatsen van horren in uw deuren en ramen is nog steeds de meest comfortabele en efficiënte oplossing voor dit probleem. In deze blog zetten we de voordelen van het plaatsen van horren voor u op een rijtje.

  Lees meer
 • warmte weren, zonwering De goedkoopste manier om je huis te verkoelen!
  17/06/2020
  De goedkoopste manier om je huis te verkoelen!

  De goedkoopste manier om je huis te verkoelen, is het gebruik van de juiste zonwering’ Zonnestraling heeft grote invloed op de temperatuur in huis. Met zonwering kunt u de straling van de zon en daarmee ook de warmte buiten houden of binnen laten. Verder kunt u met bepaalde soorten zonwering de warmte binnen houden. Wanneer u thuis bent of op het werk, wilt u het liefst dat de temperatuur aangenaam is. Het moet niet te koud zijn, maar zeker ook niet te warm. Om de temperatuur aan te passen kunt u bijvoorbeeld de verwarming of de airco aanzetten. De zon heeft echter ook een belangrijke invloed op de temperatuur binnen.  Lees meer
 • Horren en muggen Slapenloze nachten op komst!:
  27/05/2020
  Slapenloze nachten op komst!:

  Overlast van muggen komen vroeg dit jaar: Volgende week de eerste piek!


  Ramen en deuren dicht, Deet in huis en (elektronische) vliegenmeppers in de aanslag. Waarom? De muggen komen eraan. En volgens Arnold van Vliet van de Universiteit Wageningen komen ze vroeg dit jaar. Begin juni is de eerste piek.

  Lees meer
 • Onderhoud aan uw zonnescherm Onderhoud aan uw zonnescherm
  09/05/2020
  Onderhoud aan uw zonnescherm

  Wie een zonnescherm koopt, wil daar ook lang plezier van hebben. Maar hoe zit het met onderhoud en waar moet u op letten bij het schoonmaken? Deze tijd van het jaar staat in het teken van de grote schoonmaak. Zeker nu we thuis zijn zitten we veel meer in de tuin en maken we alles lente en zomer klaar! vergeet hierbij uw zonnescherm niet. In deze Blog houden wij u op de hoogte van het onderhoud aan uw zonnescherm. Hierbij zullen wij u een aantal tips geven die u kunt doen.

  Lees meer
 • Comfortabel thuiswerken dankzij zip-screens
  20/04/2020
  Comfortabel thuiswerken dankzij zip-screens

  In deze merkwaardige tijd van het Coronavirus moeten veel mensen thuiswerken. Nu zult u opeens merken dat uw thuiskantoor wellicht minder comfortabel is dan u dacht. Misschien heeft u zelfs helemaal geen thuiskantoor en werkt u aan de keukentafel. Een comfortabele optie voor woonwerkruimtes die ervoor zorgt dat u comfortabel kunt werken maar toch nog daglicht kunt ervaren, is het zogenaamde zip-screen. In deze blog vertellen we u er meer over.

  Lees meer
 • Paastips 2020 gezellig! paastips 2020
  08/04/2020
  paastips 2020

  Pasen 2020 een beetje anders. 


  De paasdagen vieren we in 2020 hoe dan ook thuis. Dit jaar geen uitgebreide paasbrunches met de familie, geen eitjes zoeken met elkaar. Ook een bezoek aan de kerk of het kijken van de Passion zit er dit jaar njet in. Maar we kunnen er wel een gezellige Pasen van maken. Pasen is bij uitstek hét feest om een knusse sfeer in huis te creëren.

  Bij deze een aantal tips om toch gezellig de Pasen met elkaar te kunnen vieren.

  Lees meer
 • gedwongen thuis werken? buitenjaloezieën gedwongen thuis werken? Buitenjaloezieën
  06/04/2020
  gedwongen thuis werken? Buitenjaloezieën

  Met veel zonnige dagen in het vooruitzicht en de huidige situatie omtrent corona ben je vaker voor een langere tijd thuis. Hoewel de zon natuurlijk heerlijk is en wij er allemaal naar uitkijken, is het wel fijn dat je zelf in de hand hebt hoeveel je hiervan naar binnen krijgt. Want we weten allemaal dat de laatste tijd de zomers erg warm kunnen zijn! Nu zijn hier meerdere mogelijkheden voor een van deze mogelijkheden zijn de buiten jaloezieën.

  Lees meer
 • Lente klaar Bent u al klaar voor de lente?
  01/04/2020
  Bent u al klaar voor de lente?

  De aarde wordt steeds warmer en de zon schijnt steeds feller. Beschermt u uzelf en uw woning al optimaal tegen de zon?

  Voor uw Ideale zonnescherm bent u bij Heko-Becewe aan het juiste adres.


  wij hebben diverse schermen voor iedere tuin, en om er zeker van de zijn dat je de juiste keuze maakt hebben wij een showroom waar je terecht kan voor advies, verschillende vormen en opties kan bekijken en een keuze kan maken uit onze uitgebreide doekcollectie.

  Lees meer
 • Noodgedwongen thuis werken??
  27/03/2020
  Noodgedwongen thuis werken??

  Werk je dan aan de eettafel, vanaf de bank of heb je een speciale kamer ingericht als thuiskantoor? In ieder geval is het van belang dat je toch zo veel mogelijk rustig en gefocust kunt  werken. Maar ook voldoende licht is nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren en dan het liefste natuurlijk daglicht.

  Lees meer
 • pastelkleuren Klaar voor de lente met deze prachtige pastelkleuren
  24/03/2020
  Klaar voor de lente met deze prachtige pastelkleuren

  De zon breekt steeds vaker door, de krokussen staan in bloei en de vogels beginnen te fluiten. De lente gaat nu echt beginnen! Tijd om je huis een flinke opfrisbeurt te geven, winterse items op zolder te zetten en pastelkleurige accenten te introduceren. Steek de handen uit de mouwen en maak je interieur helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!  Lees meer
 • PowerView Slimme raambediening met Luxaflex PowerView
  07/11/2019
  Slimme raambediening met Luxaflex PowerView

  Steeds meer aspecten van het moderne huis worden ‘slim’. Dat betekent dat u onderdelen van uw huis eenvoudig kunt besturen vanaf een mobiele telefoon of tablet. Dankzij PowerView Motorisation van Luxaflex is het nu mogelijk om alle raambekleding in uw huis eenvoudig en slim te besturen. Hoe dit werkt en wat hiervan de voordelen zijn zullen we hieronder in deze blog bespreken.

  Lees meer
 • Duette® Shades Duette Shades: de stijlvolle en duurzame raambekleding van Luxaflex
  07/11/2019
  Duette Shades: de stijlvolle en duurzame raambekleding van Luxaflex

  Duette Shades is een vorm van raambekleding die is ontwikkeld door Luxaflex. In deze blog gaan we dieper in op wat voor raambekleding dit is en hoe het u kan helpen energie te besparen in uw woning of kantoor, zonder aan stijl in te boeten.

  Lees meer

Heko-Becewe
Keurenplein 19-21-23 
1069 CD Amsterdam

KVK: 33263802

Privacyverklaring

Maandag 09:30 - 17:00

Dinsdag 09:30 - 17:00

Woensdag 09:30 - 17:00

Donderdag 09:30 - 17:00

Vrijdag 09:30 - 17:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten

Vanaf 8 augustus tot en met maandag 15 augustus zijn wij gesloten. Op 16 augustus zijn wij weer open.