Lees hier de blog van Heko-Becewe-Gordijnen in Amsterdam

 • warmte weren, zonwering De goedkoopste manier om je huis te verkoelen!
  17/06/2020
  De goedkoopste manier om je huis te verkoelen!

  De goedkoopste manier om je huis te verkoelen, is het gebruik van de juiste zonwering’

  Zonnestraling heeft grote invloed op de temperatuur in huis. Met zonwering kunt u de straling van de zon en daarmee ook de warmte buiten houden of binnen laten. Verder kunt u met bepaalde soorten zonwering de warmte binnen houden.


  Wanneer u thuis bent of op het werk, wilt u het liefst dat de temperatuur aangenaam is. Het moet niet te koud zijn, maar zeker ook niet te warm. Om de temperatuur aan te passen kunt u bijvoorbeeld de verwarming of de airco aanzetten. De zon heeft echter ook een belangrijke invloed op de temperatuur binnen.  Lees meer
 • Horren en muggen Slapenloze nachten op komst!:
  27/05/2020
  Slapenloze nachten op komst!:

  Overlast van muggen komen vroeg dit jaar: Volgende week de eerste piek!


  Ramen en deuren dicht, Deet in huis en (elektronische) vliegenmeppers in de aanslag. Waarom? De muggen komen eraan. En volgens Arnold van Vliet van de Universiteit Wageningen komen ze vroeg dit jaar. Begin juni is de eerste piek.

  Lees meer
 • Onderhoud aan uw zonnescherm Onderhoud aan uw zonnescherm
  09/05/2020
  Onderhoud aan uw zonnescherm

  Wie een zonnescherm koopt, wil daar ook lang plezier van hebben. Maar hoe zit het met onderhoud en waar moet u op letten bij het schoonmaken? Deze tijd van het jaar staat in het teken van de grote schoonmaak. Zeker nu we thuis zijn zitten we veel meer in de tuin en maken we alles lente en zomer klaar! vergeet hierbij uw zonnescherm niet. In deze Blog houden wij u op de hoogte van het onderhoud aan uw zonnescherm. Hierbij zullen wij u een aantal tips geven die u kunt doen.

  Lees meer
 • Comfortabel thuiswerken dankzij zip-screens
  20/04/2020
  Comfortabel thuiswerken dankzij zip-screens

  In deze merkwaardige tijd van het Coronavirus moeten veel mensen thuiswerken. Nu zult u opeens merken dat uw thuiskantoor wellicht minder comfortabel is dan u dacht. Misschien heeft u zelfs helemaal geen thuiskantoor en werkt u aan de keukentafel. Een comfortabele optie voor woonwerkruimtes die ervoor zorgt dat u comfortabel kunt werken maar toch nog daglicht kunt ervaren, is het zogenaamde zip-screen. In deze blog vertellen we u er meer over.

  Lees meer
 • Paastips 2020 gezellig! paastips 2020
  08/04/2020
  paastips 2020

  Pasen 2020 een beetje anders. 


  De paasdagen vieren we in 2020 hoe dan ook thuis. Dit jaar geen uitgebreide paasbrunches met de familie, geen eitjes zoeken met elkaar. Ook een bezoek aan de kerk of het kijken van de Passion zit er dit jaar njet in. Maar we kunnen er wel een gezellige Pasen van maken. Pasen is bij uitstek hét feest om een knusse sfeer in huis te creëren.

  Bij deze een aantal tips om toch gezellig de Pasen met elkaar te kunnen vieren.

  Lees meer
 • gedwongen thuis werken? buitenjaloezieën gedwongen thuis werken? Buitenjaloezieën
  06/04/2020
  gedwongen thuis werken? Buitenjaloezieën

  Met veel zonnige dagen in het vooruitzicht en de huidige situatie omtrent corona ben je vaker voor een langere tijd thuis. Hoewel de zon natuurlijk heerlijk is en wij er allemaal naar uitkijken, is het wel fijn dat je zelf in de hand hebt hoeveel je hiervan naar binnen krijgt. Want we weten allemaal dat de laatste tijd de zomers erg warm kunnen zijn! Nu zijn hier meerdere mogelijkheden voor een van deze mogelijkheden zijn de buiten jaloezieën.

  Lees meer
 • Lente klaar Bent u al klaar voor de lente?
  01/04/2020
  Bent u al klaar voor de lente?

  De aarde wordt steeds warmer en de zon schijnt steeds feller. Beschermt u uzelf en uw woning al optimaal tegen de zon?

  Voor uw Ideale zonnescherm bent u bij Heko-Becewe aan het juiste adres.


  wij hebben diverse schermen voor iedere tuin, en om er zeker van de zijn dat je de juiste keuze maakt hebben wij een showroom waar je terecht kan voor advies, verschillende vormen en opties kan bekijken en een keuze kan maken uit onze uitgebreide doekcollectie.

  Lees meer

Heko-Becewe-Gordijnen
Keurenplein 19-21-23 
1069 CD Amsterdam

KVK: 33263802

Privacyverklaring

Maandag 09:30 - 17:30

Dinsdag 09:30 - 17:30

Woensdag 09:30 - 17:30

Donderdag 09:30 - 17:30

Vrijdag 09:30 - 17:30

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten

Donderdag avond op afspraak