Raamdecoratie voor elke smaak

Wat voor soort ramen u ook heeft en wat voor stijl u ook maar naar op zoek bent, er is altijd een perfecte oplossing voor te verzinnen met Heko-Becewe-Gordijnen uit Amsterdam. In deze blog geven we u een compleet overzicht van de verschillende producten die bij ons beschikbaar zijn, van traditionele gordijnen tot eigenzinnige smart-home-oplossingen.

Een eigentijdse twist op traditionele raambekleding

Of u nu op zoek bent naar traditionele gordijnen of vitrage, of op andere wijze een mooie traditionele look zoekt, die toch eigentijds aandoet, bij Heko-Becewe-Gordijnen hebben we prachtige raamdecoraties voor u met gebruik van hoogwaardige stoffen in prachtige kleuren en texturen. Ook met meer innovatieve systemen, zoals onze prachtige vouw- of (twist)rolgordijnen, kunnen we met de juiste materiaalkeuze een traditionele look creëren die toch eigentijds aanvoelt. Of kies voor een mooie mix tussen gordijnen, vitrage en jaloezieën in onze silhouettegordijnen.

Veelzijdige moderne raamdecoratie

Maar ook als u op zoek bent naar een meer moderne look zijn er ontzettend veel raamdecoratiesystemen voor u beschikbaar. Creëer bijvoorbeeld een warme, goed geïsoleerde woning met de moderne honinggraatstructuur van onze duettegordijnen, of creëer een modern modulair gevoel met onze paneelgordijnen voor grote ramen en tuindeuren. Zelfs als u voor een smart home gaat, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Luxaflex Powerview-oplossingen, waarbij u uw raambekleding eenvoudig bestuurt met uw smartphone of afstandsbediening.

Andere moderne raamdecoratiesystemen zijn bijvoorbeeld:
• Geautomatiseerde shutters of binnenluiken
• Horizontale jaloezieën
• Verticale lamellen
• Moderne dakraamdecoratie voor schuine daken

Eigenzinnige materialen en systemen

We leveren onze systemen in een breed scala aan verschillende stoffen en materialen. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën, voor een natuurlijk en organisch gevoel. Of kies voor de vriendelijke uitstraling van onze vrijhangende plisségordijnen, waarbij u kunt kiezen uit transparante, lichtdoorlatende of zelfs verduisterende stoffen in verschillende kleuren en texturen. Een andere eigenzinnige raamdecoratie is Squid. Deze innovatieve semitransparante zelfklevende stof wordt op een raam aangebracht voor een open gevoel dat toch privacy biedt.

Voor al deze raamdecoratieoplossingen neemt u vandaag nog contact op met Heko-Becewe-Gordijnen uit Amsterdam.

0
Feed