Paastips 2020 gezellig!

paastips 2020

Pasen 2020 een beetje anders. 


De paasdagen vieren we in 2020 hoe dan ook thuis. Dit jaar geen uitgebreide paasbrunches met de familie, geen eitjes zoeken met elkaar. Ook een bezoek aan de kerk of het kijken van de Passion zit er dit jaar njet in. Maar we kunnen er wel een gezellige Pasen van maken. Pasen is bij uitstek hét feest om een knusse sfeer in huis te creëren.

Bij deze een aantal tips om toch gezellig de Pasen met elkaar te kunnen vieren.


Versieringen enzo.

Een Paastak siert de huiskamer en tijdens het feestelijke paasontbijt uiteraard met boterlammetje, paasstol en vrolijk versierde eitjes. Trek deze sfeer ook door naar de tuin en maak er iets gezelligs van. Misschien stiekem wel een beetje meer dan normaal. Zijn er weinig vrolijkere feestdagen dan Pasen! Dus ondanks we dit niet in grote gezelschappen kunnen vieren kunnen we hier wel een gezellig weekend van maken met het gezin.Virtuele Brunch!

Er kan dan weliswaar niemand langskomen, maar dat betekent niet dat we elkaar niet kunnen zien. Trek een mooie jurk aan, maak een uitgebreide virtuele brunch met familie en vrienden -je hebt er nu immers alle tijd voor- en zorg voor interieuritems zó stijlvol, dat je je huis bijna niet meer uit wilt. Zo kan je toch elkaar zien, maar op afstand. Maak het compleet door aan een gedekte tafel te zitten met elkaar. Deel van te voren de menukaart wat jullie met de brunch wilden eten en maak dit klaar zodat bij iedereen hetzelfde op tafel staat. Je kan natuurlijk ook een brunch bestellen en bij iedereen laten bezorgen.


Stuur een verrassing op

Het is leuk om de mensen met wie je normaal de pasen viert iets leuks op te sturen. Uiteraard kun je natuurlijk ook heel veel leuke kaartjes laten sturen of een leuke grote kaart die, als je hem open maakt een liedje gaat spelen. Heb je geen kaarten in huis, dan kun je natuurlijk ook online een kaartje bestellen bij Greetz

Wat ook een super leuk idee is (als je bij elkaar in de buurt woont) is om in de tuin van de gene met wie je normaal pasen viert een aantal eitjes te verstoppen met dan de opdracht zoek … aantal eitjes. En maak hier een filmpje van (of facetime) zo kan je toch gezamelijk eitjes zoeken.

Sommige families die zoeken geen eitjes maar geven elkaar een cadeautje! . de kadootjes kan je in de brievenbus doen of aan de deurklink hangen. Dat is zo'n leuke lieve verrassing! Natuurlijk kan je het cadeautje ook verstoppen in de tuin.


Wij wensen jullie een hele fijne Pasen en hopen dat jullie er een geslaagd feestje van maakt!

0
Feed