Noodgedwongen thuis werken??

Werk je dan aan de eettafel, vanaf de bank of heb je een speciale kamer ingericht als thuiskantoor? In ieder geval is het van belang dat je toch zo veel mogelijk rustig en gefocust kunt  werken. Maar ook voldoende licht is nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren en dan het liefste natuurlijk daglicht.

Als je achter je laptop zit, is het heel vervelend als het licht reflecteert in je beeldscherm. Daarom is het van belang dat je de juiste raambekleding in je werkruimte hebt hangen, die jij op ieder moment van de dag kunt aanpassen aan jouw wensen. Onze Plissé en Duette® Shades met top-down/ bottom-up functie bieden de ideale oplossing, want deze zijn zowel energie-eficiënt als aan te passen naar de perfecte lichtinval en mate van privacy. Zo kun jij ongestoord je werk doen!


Maar u kunt natuurlijk ook voor buitenzonwering gaan, bijvoorbeeld voor screens. Een screen is een vlakhangend zonweringsysteem. Naast het standaard screen bestaat er ook een windvast screen; het Zipscreen. Alle onze screens zijn elektrisch en voorzien van een Somfy motor.  U kunt deze bedienen door middel van een afstandsbediening, een schakelaar en/of een app op uw smartphone of tablet.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die goed passen bij uw wensen. Kom langs (dit kan ook op afspraak) of bel met een van ons zodat we u verder te woord kunnen staan.  Uiteraard komen we op locatie om vervolgens een gerichte prijsopgave te kunnen doen. 

0
Feed